Happy pear, o reţetă delicioasă
Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".
Instructiuni
  • 4-5 pere
  • 250 g untișor
  • 100 g nuci pecan
  • 300 g gorgonzola
  • Pentru dressing:
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură miere
  • suc de lămâie, după gust
  • 1-2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare

 Perele se spală și se feliază pe rotund, în 3-4 felii.

Muștarul se amestecă cu mierea, uleiul de măsline și zeama de lămâie, obținând un dressing ușor dulce.

Frunzele de untișor se rup și se pun întrăo salatieră, unde se stropesc cu dressing.

Peste ele se adaugă gorgonzola tăiată în cuburi și nucile pecan.

Această salată va umple feliile de pere, iar perele se vor glazura cu dressingul rămas.

Acest preparat paoate ține loc de mic dejun, fiind savuros și sățios.

Aperitive

acum 75 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Aperitive

acum 83 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Pâinea primăverii" cu ricotta și spanac.

Aperitive

acum 97 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 104 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

Aperitive

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi ”Pâinea îndrăgostiților”. Este o pâine de senzație, umplută cu ceapă roșie, mere,morcovi și servită cu costiță de porc și un sos delicios.