Papoutsaki primavera - reţetă de sezon
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"
Instructiuni
  • 4-5 vinete
  • 400 g urdă
  • 50 g parmezan
  • 100 g cașcaval
  • 250 g baby spanac
  • busuioc
  • oregano
  • 500 g roșii cherry
  • 2-3 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

 Vinetele se spală bine, se taie transversal în jumătăți și li se scobește o parte din miez.

Miezul scobit se taie în cubulețe și se trage la tigaie în puțin ulei de măsline cu un cățel de usturoi răzuit, asezonate cu sare, piper și oregano.

Baby spanacul, de asemeni se trage la tigaie în puțin ulei de măsșine, cu 1-2 căței de usturoi răzuiți și câteva frunze de busuioc.

Jumătățile de vinete se dau la cuptor pentru 10-15 minute, pentru a se înmuia ușor, apoi se vor umple cu miezul lor tras la tigaie, baby spanacul și urda, precum și cu câteva roșii cherry întregi și se vor da din nou la cuptor pentru 30 de minute.

Restul roșiilor se vor toca în cubulețe, se vor trage la tigaie în puțin ulei de măsline cu un cățel de usturoi ras, se vor asezona cu sare, piper, frunze de busuioc și oregano, precum și cu parmezan ras șise vor trece prin blendere, apoi prin sită, obținând un sos fin.

Cu acest sos se vor servi jumătățile de vinete de la cuptor.

Să vă fie de folos!

Aperitive

acum 130 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 137 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Pâinea primăverii" cu ricotta și spanac.

Aperitive

acum 151 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 158 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

Aperitive

acum 162 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi ”Pâinea îndrăgostiților”. Este o pâine de senzație, umplută cu ceapă roșie, mere,morcovi și servită cu costiță de porc și un sos delicios.

porno google fuck