Rețeta lui Vlădutz: "Happy-burger"
Vlădutz, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă inedita de burger, cu un sos delicios, care cu siguranta ne va rasfata simturile, daca il vom prepara si noi.
Instructiuni
  • 1 kg carne tocata, de vitel crud
  • 2 cepe rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • chifle speciale
  • 2 vinete
  • 2 gogosari
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri maioneza clasica
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 1-2 linguri otet
  • 1 salata verde
  • 1 varza mica
  • felii de cascaval
  • rosii
  • 1 kg cartofi rosii
  • zahar
  • ulei de masline
Mod de preparare

Se toaca ceapa rosie cat de fin se poate si se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga ouale, putina sare si piper si se da amestecul la frigider pentru 1-2 ore.

Apoi se formeaza chiftelele care se aplatizeaza, astfel incat sa aiba diametrul chiflelor si se frig pe gratar.

Vinetele se coc si se toaca marunt, ca pentru salata.

Gogosarii se toaca marunt si se calesc in ulei de masline cu o ceapa mica, tocata tot marunt.

Se adauga si cateva rondele de ardei iute.

Ardeii kapia se coc, se curata si se toaca marunt, apoi, impreuna cu gogosarii caliti se trec prin blender pana se obtine o pasta omogena.

Peste aceasta pasta se adauga vinetele tocate, maioneza, mustarul, sare si otet dupa gust.

Varza se toaca fideluta si se asezoneaza cu sare, piper, otet si ulei de masline.

Asamblare burger:

Se sectioneaza chiflele pe jumatate.

Peste prima jumatate de chifla se aseaza o foaie de salata verde, apoi salata de varza si cate 1-2 linguri din deliciosul sos,

Apoi se aseaza chifteaua, o felie de cascaval si capacul chiflei deasupra.

Fiecare burger se orneaza cu rosii.

Cartofii se spala bine si se fierb fara a fi decojiti, in apa cu sare si o lingura de zahar, apoi se scurg, se sectioneaza pe jumatate, pe lungime si se dau la cuptor 30 de minute, pana cand coaja lor devine usor crocanta.

Se servesc alaturi de burgeri cu sos delicios deasupra.

Acest sos delicios face diferenta de clasicii burgeri, iar datorita gustului, dar si culorii placute, Vladutz le-a dat denumirea de Happy-Burger.

In speranta ca reteta va va fi de folos, va dorim spor si pofta buna!

Aperitive

acum 155 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Aperitive

acum 156 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 163 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Pâinea primăverii" cu ricotta și spanac.

Aperitive

acum 177 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 184 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

porno google fuck