Veselie într-o farfurie: "Tartine delicioase"
Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne invata in aceasta reteta,cum sa preparam rapid niste tartine delicioase, care sa ne incante simturile si sa ne umple de energie.
Instructiuni
  • Pentru tartine:
  • paine cu seminte, sau integrala
  • 200 g unt
  • 1 lingura mustar cu hrean
  • 1 lingura miere
  • 200 g cascaval feliat
  • 200 g prosciutto
  • Pentru salsa:
  • 250 g rosii cherry
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 avocado
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lime
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Pentru tartine, se taie painea in felii.

Untul, taiat bucatele, se amesteca cu mustarul si mierea si cu aceasta crema se ung feliile de paine.

Peste ele se vor aseza felii de cascaval si felii de prosciutto.

Se vor orna frumos cu cate o frunza de busuioc pentru prospetime si cu cate o felie de rosie.

Pentru salsa, se vor taia toate ingredientele in cuburi mici si cat se poate de egale.

Se vor adauga intr-un vas si se va razui coaja de lime peste ele.

Din putin ulei de masline(1-2 linguri),  zeama de lamaie si putina sare,  se va face un dressing cu care se vor stropi ingredientele.Pentru un plus de aroma si prospetime se vor adauga si frunze de busuioc tocate marunt.

Sfatul lui Vladutz, este ca inainte de servire, tartinele sa fie tinute pe un gratar incins pentru 2-3 minute, iar salata sa fie tinuta la frigider, cel putin 30 de minute.

Aperitive

acum 155 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Aperitive

acum 156 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 163 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Pâinea primăverii" cu ricotta și spanac.

Aperitive

acum 177 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 184 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

porno google fuck