Vlăduț a dezvăluit secretul savorii: „Delikat pulpă de roșii” transformă mâncarea într-un adevărat paradis al simțurilor!
Produsul vedetă al preparatelor lui Vladuț: „Delikat pulpă de roșii”, ce are gustul specific de roșii coapte. De acum, Delikat îți aduce patru variante de produse pe care trebuie neapărat să le ai în bucătăria ta de gospodină adevărată: bulion, pulpă de roșii, sos și cuburi de roșii. Savuroase, rafinate şi extrem de gustoase! Produsele "Delikat" transformă orice preparat în ceva special, aşa că trebuie să le ai tot timpul în bucătărie. Cu ajutorul produselor magice de la Delikat, Vlăduț a gătit azi rață cu sos de roșii cu busuioc, un preparat delicios, cu care îți vei încânta prietenii!
Instructiuni

Produsul vedetă al preparatelor lui Vladuț: „Delikat pulpă de roșii”, ce are gustul specific de roșii coapte. 

De acum, Delikat îți aduce patru variante de produse pe care trebuie neapărat să le ai în bucătăria ta de gospodină adevărată: bulion, pulpă de roșii, sos și cuburi de roșii.

Savuroase, rafinate şi extrem de gustoase!

Produsele "Delikat" transformă orice preparat în ceva special, aşa că trebuie să le ai tot timpul în bucătărie.

Cu ajutorul produselor magice de la Delikat, Vlăduț a gătit azi rață cu sos de roșii cu busuioc, un preparat delicios, cu care îți vei încânta prietenii!

Mod de preparare

 Ingredientul vedetă al preparatului de astăzi este Delikat sos de roșii cu busuioc.

Întotdeauna trebuie să ai în bucătărie ingrediente potrivite pentru a da savoare și gust mâncărurilor.

Iar Delikat ne sare în ajutor prin gama de conserve și sosuri de roșii, lansată de curând și anume: bulion de roșii, pulpă de roșii, roșii cuburi și sosuri de roșii, toate menite să inspire consumatorul să gătească foarte bine și foarte gustos.

Cu Delikat sos de roșii cu busuioc, poți pregăti rețetele tale preferate și te poți bucura de gustul savuros al roșiilor perfect coapte, indiferent de anotimpul în care te afli.

Cu produsele Delikat, gust perfect de roșii coapte, puteți avea în bucătărie mereu gustul preferat și se potrivesc de minune cu orice fel de carne, legume sau alte ingrediente care compun mâncarea de zi cu zi.

Aperitive

acum 159 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Aperitive

acum 160 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 167 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon - "Pâinea primăverii" cu ricotta și spanac.

Aperitive

acum 181 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 188 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

porno google fuck