52 rezultate dupa tagul "desert"

 

Deserturi

acum 165 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert special pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 Martie - "Sweet Lady"

Deserturi

acum 184 zile

Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit un preparat foarte simplu - "Mere cu căciuliță".

Deserturi

acum 212 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un preparat dulce denumit - Raţuşte - probabil cea mai ieftină reţetă de desert!

Deserturi

acum 240 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pișcoturi, fructe de pădure, tiramisu, cafea, scorțișoară, praline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tiramisu festiv".

Deserturi

acum 247 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această emisiune, un delicios desert la cupă, cu portocale, gris cu lapte, ciocolată albă, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ala Bala Portocala ".

Deserturi

acum 303 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat în această ediție o ruladă delicioasă cu blat de bezea, fructe de pădure și cremă de brânză, pe care a denumit-o ”Ruladă în stil Neatza”.

Deserturi

acum 317 zile

Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi prăjitura Pavlova, care are la bază bezea şi multe fructe.

Deserturi

acum 338 zile

E vineri e zi de desert la Neatza! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi prăjitura "Strugurica", o combinaţie armonioasă din două tipuri de struguri, albi şi negri!

Deserturi

acum 394 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert delicios cu pepene, zmeură, afine, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Pepi".

Deserturi

acum 401 zile

Chiar și de la mare, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne ademenește cu un desert de senzație și anume: „Tarta fericirii un desert delicios cu fragi şi mure”. Aspect de notă maximă, gust desăvârșit, într-un minunat desert fără coacere.

Deserturi

acum 443 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios pe bază de clătite cu fructe și ciocolată, pe care l-a denumit: "Puberele glazurate".

Deserturi

acum 450 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține apșuni, ouă, banane, zahar, denumit Pupici cu căpșunici.

Deserturi

acum 464 zile

Pentru că este vineri, este zi de desert. Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu mascarpone, cremă de ciocolată, biscuiţi şi căpşuni, pe care a denumit-o: "Happy".

Deserturi

acum 485 zile

Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.

Deserturi

acum 506 zile

Pentru că este vineri și este și 1 Aprilie, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, un desert special în ton cu această zi care se numește sugestiv -Păcălici.

Aperitive

acum 543 zile

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a preparat "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.

Deserturi

acum 548 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura Nota 10.

Deserturi

acum 555 zile

In această ediție, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a preparat un tort de biscuiți cu umpluturi delicioase, pe care l-a dedicat iubirii.

Aperitive

acum 562 zile

Vlădutz, si ehipa de la Neatza cu Razvan si Dani, au sarbatorit 8 ani de emisiune, intr-un cadru natural, pe partie la Busteni, alaturi de multi invitati. De aceasta data, Vladut nu a gatit, ci a supravegheat prepararea unor ingrediente, cum ar fi miel la protap, tocana munteneasca de mistret, iar ca desert, niste rotite dulci cu doua mousse-uri de ciocolata.

Deserturi

acum 583 zile

E vineri şi mulţi sunt deja cu gândul la weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".

porno google fuck