41 rezultate dupa tagul "legume"

 

Salate

acum 317 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregatit astăzi o combinaţie de legume gătite şi legume fresh, pe care a denumit-o: "Grădina veselă"

Supe si Ciorbe

acum 400 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Mancaruri cu carne

acum 405 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios din pulpe de pui cu legume și fructe, pe care l-a denumit ”Pui vesel”.

Mancaruri cu carne

acum 407 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține mușchiuleț de porc, sfeclă roșie, pepene galben, andive, prune, coriandru, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Abracadabra”.

Salate

acum 450 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține ceapă salată, vinete, castraveți, roșii, cașcaval, dar şi alte ingrediente, pe care l-a denumit ”Salată cașcaveselă”.

Paste

acum 538 zile

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Tagliatelle cu legume, o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.

Mancaruri fara carne

acum 567 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinaţie ideală între brocoli şi conopidă. Important la această reţetă e să ştiţi cum să le preparaţi.

Paste

acum 568 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă cu două tipuri de paste şi multe legume - Tagliatelle Carnaval

Supe si Ciorbe

acum 664 zile

Toamna este sezonul legumelor, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu supă cremă moţată.

Supe si Ciorbe

acum 685 zile

Toamna este sezonul legumelor, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi supă cremă de morcovi cu ciuperci de pădure.

Paste

acum 771 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.

Salate

acum 778 zile

Vara este sezonul legumelor, aşa că dacă îţi doreşti un preparat delicios, care să-ţi alinte simţurile, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi salată zâmbăreaţă

Mancaruri fara carne

acum 827 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită din legume, pe care a denumit-o "Delicatesă cu vinete".

Mancaruri cu carne

acum 832 zile

Chiar dacă vremea ne joacă din nou feste, răsfaţă-ţi simţurile cu un preparat delicios, recomandat de Vlădutz, bucătarul de la Neatza, care îţi propune astăzi thai thai, o mâncare cu pui şi legume.

Supe si Ciorbe

acum 869 zile

Cum primăvara este sezonul legumelor, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi ciorbă de post.

Mancaruri fara carne

acum 995 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne imbie de data aceasta cu un preparat de post "Orez magic".

Mancaruri cu carne

acum 1022 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă delicioasa de "Gnocchi parfumați cu legume"

Paste

acum 1133 zile

Vladutz, in aceasta editie a preparat doua feluri de spaghete, bolognese si cu legume, pentru a impaca toate gusturile.

Peste

acum 1150 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de somon cu petale din legume şi bacon.

Mancaruri cu carne

acum 1170 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne imbie in aceasta editie, cu un snitel delicios, pe care l-a denumit "Snitelul gradinarului", deoarece l-a asezonat cu multe legume.

porno google fuck