126 rezultate dupa tagul "masa"

 

Aperitive

acum 156 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 189 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat în această ediție niște saleuri delicioase presărate cu susan negru și alb și servite cu fondue de brânzeturi, pe care le-a denumit: „Crocănțele”.

Salate

acum 191 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o salată plină de vitamine, arome și culoare, care conţine: ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase și pe care a denumit-o "Salată Prichindel”.

Deserturi

acum 229 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție, un desert delicios și foarte aspectuos, cu diverse arome și pe care l-a denumit " Chec Motănel".

Mancaruri fara carne

acum 279 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să încercăm niște preparate delicioase, picante și scăldate într-un savuros sos de brânzeturi, denumite "Brumărele".

Aperitive

acum 281 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o plăcintă Bavareză, cu un aluat danez, o umplutură gustoasă și un sos delicios, de-ți lingi degetele de plăcere.

Mancaruri cu carne

acum 294 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine trufe, orez, ceapă, bacon, salvie, usturoi, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto trufat ".

Deserturi

acum 327 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat în această ediție o prăjitură delicioasă cu fructe, ciocolată și frișcă, pe care a denumit-o ”Pubi”.

Supe si Ciorbe

acum 328 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".

Mancaruri cu carne

acum 329 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie în această ediție cu un preparat de-a dreptul special, în care combină pastăile galbene cu cele verzi, dar și cu bacon şi alte ingrediente delicioase, pe care l-a denumit "Pastăi romantice".

Aperitive

acum 391 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios și ușor de făcut - Sandvișuri bronzate.

Deserturi

acum 432 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce Ruladă cu zmeură.

Paste

acum 454 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine paste, ton, ţelină, sparanghel, roşii, ardei gras, parmezan, andive şi mozzarella.

Mancaruri cu carne

acum 457 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție un preparat delicios din vrăbioară de vițel cu multe legume, dar și un sos delicios de brânzeturi.

Mancaruri cu carne

acum 462 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține muschi de vită.

Deserturi

acum 474 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sarbatoare Veşmintele Domnului.

Mancaruri cu carne

acum 476 zile

Drobul de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paşte. Fie că alegi o reţeta de Paşte tradiţională sau varianta lui Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Mancaruri cu carne

acum 477 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon intitulată sugestiv -"Friptură romantică", care are ca ingrediente de bază carnea de porc și cartofii noi.

Aperitive

acum 499 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, impreuna cu colegele de emisiune Flavia si Amalia, au preparat in aceasta editie paine de casa ca pe vremea bunicii, pe care au innobilat-o cu multe seminte si condimente.

Mancaruri cu carne

acum 517 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne imbie in aceasta editie cu o delicioasa reteta denumita "File fericit", din muschi file afumat, asezonat cu multe legume, precum si alte ingrediente.

porno google fuck