26 rezultate dupa tagul "neatza cu razvan si dani"

 

Mancaruri cu carne

acum 582 zile

Dacă îţi doreşti să încerci un preparat nou şi delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti muşchiuleţ asortat, cu fructe confiate şi bere neagră.

Deserturi

acum 607 zile

Dacă ai rămas în pană de idei, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îți vine în ajutor. Astfel, astăzi îți propune să gătești găluște cu mac, un preparat delicios.

Supe si Ciorbe

acum 616 zile

Cum zilele de iarnă sunt uşor de suportat atunci când te răsfeţi cu un preparat cald, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi o supă veselă, cu multe legume, dar şi cu afumătură, pentru un gust demenţial.

Aperitive

acum 618 zile

Ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi "bucurii cu carne", un preparat delicios, rapid de făcut.

Deserturi

acum 635 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu o prăjitură delicioasă, denumită Carmela. E gustoasă, aromată şi mai ales, se prepară uşor.

Salate

acum 637 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi "salată prichindel", un preparat delicios, cu paste şi mandarine.

Mancaruri cu carne

acum 638 zile

Legumele sunt delicioase şi sănătoase, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi bacino picante.

Mancaruri cu carne

acum 644 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să găteşti astăzi şniţel muzical, un preparat delicios, cu nuci pecan şi gutui.

Salate

acum 645 zile

O zi excelentă va fi întotdeauna completată de un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă salată din curcan răsfăţat, o gustare ce se găteşte rapid.

Deserturi

acum 663 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu un preparat delicios şi anume, trufiţă pupăcioasă, o prăjitură cu nuci pecan şi ciocolată amăruie.

Supe si Ciorbe

acum 664 zile

Toamna este sezonul legumelor, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu supă cremă moţată.

Paste

acum 665 zile

In plin sezon al ghebelor, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi tagliatele pădurar, un preparat delicios, cu nuci şi ghebe.

Mancaruri cu carne

acum 666 zile

Un preparat delicios îţi va înfrumuseţa ziua şi-ţi va conferi energia de care ai nevoie, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti plăcerea bunicii, o mâncare ţărănească, absolut delicioasă.

Aperitive

acum 670 zile

Cum astăzi este Ziua Mondială a Pâinii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi o pâine umplută, pe care a denumit-o pâinea plimbăreţului.

Aperitive

acum 671 zile

O tartă va fi întotdeauna o alegere perfectă pentru a-ţi răsfăţa simţurile, însă Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune ceva nou şi anume un preparat sărat, cu roşii cherry şi brânză de capră.

Mancaruri cu carne

acum 674 zile

Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari o tocăniţă cu mămăliguţă, ca la mama acasă.

Deserturi

acum 677 zile

E vineri şi e zi de răsfăţ, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu un desert delicios, fix pe placul Amaliei, pe care a denumit-o - Prăjitura Amalia.

Peste

acum 679 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, are întotdeauna un as în mânecă şi continuă să ne surprindă cu preparate delicioase. Astăzi vă propune să gătiţi "Croque flavette", un preparat delicios cu somon şi caşcaval, făcut special pentru Flavia.

Supe si Ciorbe

acum 685 zile

Toamna este sezonul legumelor, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi supă cremă de morcovi cu ciuperci de pădure.

Mancaruri cu carne

acum 686 zile

O zi bună va începe întotdeauna cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi bame matasoase, o combinatie de legume, avand ca ingredient principal, bamele.

  • 1
  • 2
porno google fuck