15 rezultate dupa tagul "parmezan"

 

Paste

acum 176 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Mancaruri fara carne

acum 195 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Paste

acum 406 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține spaghete, parmezan, vin alb, dovlecel, morcovi, unt, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Spaghete trufașe.

Mancaruri fara carne

acum 426 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține hribi, parmezan, gorgonzola, smântână, dovlecei, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Pupici din pădure.

Paste

acum 489 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie o reteta delicioasa de paste cu sos din alune caju și parmezan pe care le-a denumit "Paste rebele".

Mancaruri cu carne

acum 511 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne indeamna sa ne rasfatam simturile cu niste preparate delicioase, aromatizate cu salvie.

Paste

acum 646 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să preparati astăzi "bucatini cu chef", un preparat delicios, extrem de aromat, graţie busuiocului şi salviei.

Paste

acum 779 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi spaghete jucăuşe, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.

Mancaruri fara carne

acum 785 zile

Cum vara şi-a făcut deja simţită prezenţa, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un preparat delicios, sănătos şi uşor de gătit, precum vinetele cu parfum de vară.

Mancaruri fara carne

acum 827 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită din legume, pe care a denumit-o "Delicatesă cu vinete".

Mancaruri fara carne

acum 1023 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie un risotto mai special, cu multe legume, dar si un praf de curcuma, pentru o culoare intensa, pe care l-a denumit "Risotto taranesc"

Mancaruri cu carne

acum 1255 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan.

Mancaruri cu carne

acum 1373 zile

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".

Mancaruri cu carne

acum 1659 zile

Vladut gateste o nebunie de mancarica cu aroma exotica, si anume Pui catifelat cu evantai din parmezan.

Paste

acum 2501 zile

Vladutz, ne imbie de aceasta data cu niste delicioase "Tagliatelle cu sos de smantana si parmezan".

porno google fuck