15 rezultate dupa tagul "parmezan"

 

Paste

acum 122 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Mancaruri fara carne

acum 141 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Paste

acum 352 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține spaghete, parmezan, vin alb, dovlecel, morcovi, unt, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Spaghete trufașe.

Mancaruri fara carne

acum 372 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține hribi, parmezan, gorgonzola, smântână, dovlecei, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Pupici din pădure.

Paste

acum 435 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie o reteta delicioasa de paste cu sos din alune caju și parmezan pe care le-a denumit "Paste rebele".

Mancaruri cu carne

acum 457 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne indeamna sa ne rasfatam simturile cu niste preparate delicioase, aromatizate cu salvie.

Paste

acum 592 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să preparati astăzi "bucatini cu chef", un preparat delicios, extrem de aromat, graţie busuiocului şi salviei.

Paste

acum 725 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi spaghete jucăuşe, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.

Mancaruri fara carne

acum 730 zile

Cum vara şi-a făcut deja simţită prezenţa, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un preparat delicios, sănătos şi uşor de gătit, precum vinetele cu parfum de vară.

Mancaruri fara carne

acum 773 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită din legume, pe care a denumit-o "Delicatesă cu vinete".

Mancaruri fara carne

acum 969 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie un risotto mai special, cu multe legume, dar si un praf de curcuma, pentru o culoare intensa, pe care l-a denumit "Risotto taranesc"

Mancaruri cu carne

acum 1201 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan.

Mancaruri cu carne

acum 1319 zile

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".

Mancaruri cu carne

acum 1605 zile

Vladut gateste o nebunie de mancarica cu aroma exotica, si anume Pui catifelat cu evantai din parmezan.

Paste

acum 2447 zile

Vladutz, ne imbie de aceasta data cu niste delicioase "Tagliatelle cu sos de smantana si parmezan".

porno google fuck