44 rezultate dupa tagul "prajitura"

 

Deserturi

acum 143 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a preparat cu ocazia a 9 ani de emisiune, un tort cu multe straturi și cu 9 arome diferite de creme, pe care l-a denumit „Super Neatza”.

Deserturi

acum 351 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține caise, vișine, zmeură, afine, mure, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Verișoară fructată.

Deserturi

acum 407 zile

Pentru că este vineri, este zi de desert. Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu mascarpone, cremă de ciocolată, biscuiţi şi căpşuni, pe care a denumit-o: "Happy".

Deserturi

acum 414 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat astăzi o delicioasă si aspectuoasă prăjitură, cu blat de cacao, cremă de cocos și multe alte ingrediente de vis, pe care a denumit-o ”Babușka”.

Deserturi

acum 477 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă dulce din brânză, un ou, zahăr brun, unt, făină, fructul pasiunii și alte ingrediente delicoase, intitulată - Pasion cheesecake.

Deserturi

acum 491 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura Nota 10.

Deserturi

acum 519 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit prăjitura Miruna. Preparatul conține pișcoturi, frișcă, cafea, ouă și multe alte ingrediente delicioase.

Deserturi

acum 526 zile

E vineri şi mulţi sunt deja cu gândul la weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".

Deserturi

acum 582 zile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu o prăjitură delicioasă, denumită Carmela. E gustoasă, aromată şi mai ales, se prepară uşor.

Deserturi

acum 596 zile

E vineri şi e zi de răsfăţ, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să preparati un desert delicios şi anume: prăjitura "Brumărica".

Deserturi

acum 631 zile

Cu ajutorul prunelor, scorțișoarei, unui blat de pandișpan, dar și a altor ingrediente, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, a pregătit o prăjitură delicioasă.

Deserturi

acum 659 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne prezinta aici, cea mai usoara metoda de a face cheesecake la rece, un preparat dulce, ideal pentru un week-end in familie.

Deserturi

acum 722 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi şi să-ţi răsfeţi simţurile cu prăjitura Marica.

Deserturi

acum 730 zile

Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să preparaţi "Balerina", o prăjitură delicioasă. Este o nebunie de prajitura, usoara ca o balerina, dar in acelasi timp stabila, pe suport de biscuiti cu un delicios blat de cocos si o crema de mascarpone ce va incanta papilele gustative ale oricui o va savura.

Deserturi

acum 731 zile

La sfârşitul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi papilele cu un desert demenţial, cu fructe de pădure şi iaurt.

Deserturi

acum 778 zile

Pentru a ne bucura de un weekend frumos in familie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne recomandă să preparam diplomat domnesc, un desert delicios in care imbina in mod placut, aroma fructelor: capsuni si banane cu vanilia si romul.

Deserturi

acum 813 zile

Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, prăjitura Trei Fraţi.

Deserturi

acum 908 zile

Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti Prăjitura cu răvaşe, un preparat delicios cu surprize.

Deserturi

acum 939 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie prăjitura ”Nostalgia”.

Deserturi

acum 946 zile

Pentru că este vineri este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a preparat astăzi un desert pe care l-a numit ”Bucuria”.

porno google fuck