39 rezultate dupa tagul "preparat"

 

Deserturi

acum 208 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un preparat dulce denumit - Raţuşte - probabil cea mai ieftină reţetă de desert!

Mancaruri fara carne

acum 231 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat simplu și rapid, care conţine ardei, brânzeturi, mazăre dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paprika gratin".

Aperitive

acum 252 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de gâscă, ceapă, mere, scorțișoară, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Plăcintă gălăgioasă.

Salate

acum 287 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a preparat în această ediție o salată plină de savoare, arome și culoare, pe care a denumit-o: „Salată boierească”.

Mancaruri cu carne

acum 300 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține gogoșari, ulei, oțet, piper, usturoi, carne, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Gospodina veselă”.

Salate

acum 394 zile

Vlăduţ, bucătzarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă numai bună pentru o zi călduroasă de vară denumită Salată în valuri.

Mancaruri cu carne

acum 407 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține mușchiuleț de porc, sfeclă roșie, pepene galben, andive, prune, coriandru, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Abracadabra”.

Paste

acum 408 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține paste, vinete, roșii, capere, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Penne nostalgia.

Salate

acum 427 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține salată verde , roșii, mere, nectarine, fistic, brânzeturi și iaurt, denumit ”Raza soarelui”.

Mancaruri cu carne

acum 429 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne îmbie în această ediție cu un preparat special „Pui Yupii”, care conține o multitudine de ingrediente: legume, fructe, sosuri și piept de pui.

Mancaruri cu carne

acum 447 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține cotlet cu os, cartofi, varză, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Șnițel prietenos”.

Mancaruri cu carne

acum 464 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține ceapă verde, roşii, ardei capia, scăricică, dar şi alte ingrediente.

Mancaruri cu carne

acum 468 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat principal care conține fasole boabe, ceapă verde, usturoi verde, morcov, roșii, verdețuri și alte ingrediente delicioase, dar și un desert care se poate prepara doar în această lună, de unde și denumirea: ”Trufanda de mai”.

Aperitive

acum 482 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat asiatic delicios intitulat Primăvara Orientală.

Mancaruri fara carne

acum 490 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține varză, mărar, morcovi, chimen, cașcaval, dar și alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași cu varză.

Mancaruri cu carne

acum 503 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat cu puţine îngrediente, dar foarte gustos, care are la bază muşchiuleţul de porc şi ciupercile. A fost denumit simplu - "Bucuria"

Mancaruri fara carne

acum 505 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat in aceasta editie niste delicioase clatite cu spanac si urda, pe care le-a denumit: "Clătite iubite".

Aperitive

acum 512 zile

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Drăguţele". Preparatul conţine caşcaval, brânză, gorgonzola şi altele.

Mancaruri cu carne

acum 532 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă gustoasă gătită din ceafă de porc, ciuperci, vin roșu, roșii, pătrunjel, salată verde și orez, intitulată - Friptură colorată.

Salate

acum 547 zile

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza,a preparat "Salata colorată". Preparatul prezentat conţine pulpă de vițel, cartofi fierți, cascaval și sfecla roșie.

  • 1
  • 2
porno google fuck