12 rezultate dupa tagul "rosii"

 

Mancaruri cu carne

acum 127 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Paste

acum 150 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Salate

acum 367 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă perfectă pentru o zi călduroasă de vara denumită cu tre tipuri de mozzarella şi trei tipuri de roşii denumită: Mozzarella "moţată"

Supe si Ciorbe

acum 374 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Salate

acum 738 zile

Fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, fie că vrei să-ţi răsfeţi papilele, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi caprese romantic.

Supe si Ciorbe

acum 759 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să-ţi răsfeţi simţurile cu o ciorbă boierească din roşii.

Supe si Ciorbe

acum 1829 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne recomanda sa preparam supa crema de rosii, intr-un mod mai special, folosind cateva ingrediente surpriza.

Paste

acum 1942 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune in aceasta editie, o reteta de "Tagliatele cu verdeturi".

Supe si Ciorbe

acum 2144 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune o varianta imbunatatita de supa de rosii cu taitei de casa si crutoane de branza.

Peste

acum 2509 zile

Vladutz, ne invata in aceasta editie, cum sa preparam o delicioasa salata de icre pentru musafiri.

Aperitive

acum 2656 zile

Vladutz, ne surprinde in aceasta editie cu o reteta interesanta de "Cornuri copilaresti", asa cum ii prepara mama lui in copilarie.

Aperitive

acum 2733 zile

Libanese

porno google fuck