12 rezultate dupa tagul "rosii"

 

Aperitive

acum 10 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Aperitive

acum 33 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Salate

acum 250 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă perfectă pentru o zi călduroasă de vara denumită cu tre tipuri de mozzarella şi trei tipuri de roşii denumită: Mozzarella "moţată"

Supe si Ciorbe

acum 257 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Salate

acum 621 zile

Fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, fie că vrei să-ţi răsfeţi papilele, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi caprese romantic.

Supe si Ciorbe

acum 642 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să-ţi răsfeţi simţurile cu o ciorbă boierească din roşii.

Supe si Ciorbe

acum 1712 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne recomanda sa preparam supa crema de rosii, intr-un mod mai special, folosind cateva ingrediente surpriza.

Paste

acum 1825 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune in aceasta editie, o reteta de "Tagliatele cu verdeturi".

Supe si Ciorbe

acum 2027 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune o varianta imbunatatita de supa de rosii cu taitei de casa si crutoane de branza.

Peste

acum 2392 zile

Vladutz, ne invata in aceasta editie, cum sa preparam o delicioasa salata de icre pentru musafiri.

Aperitive

acum 2539 zile

Vladutz, ne surprinde in aceasta editie cu o reteta interesanta de "Cornuri copilaresti", asa cum ii prepara mama lui in copilarie.

Aperitive

acum 2616 zile

Libanese