14 rezultate dupa tagul "top"

 

Deserturi

acum 397 zile

Chiar și de la mare, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne ademenește cu un desert de senzație și anume: „Tarta fericirii un desert delicios cu fragi şi mure”. Aspect de notă maximă, gust desăvârșit, într-un minunat desert fără coacere.

Mancaruri cu carne

acum 433 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine coaste de porc, miere, cartofi noi, mazăre,praz,spanac, unt şi mărar.

Mancaruri cu carne

acum 457 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție un preparat delicios din vrăbioară de vițel cu multe legume, dar și un sos delicios de brânzeturi.

Deserturi

acum 467 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat astăzi o delicioasă si aspectuoasă prăjitură, cu blat de cacao, cremă de cocos și multe alte ingrediente de vis, pe care a denumit-o ”Babușka”.

Aperitive

acum 524 zile

Produsul vedetă al preparatelor lui Vladuț: „Delikat pulpă de roșii”, ce are gustul specific de roșii coapte. De acum, Delikat îți aduce patru variante de produse pe care trebuie neapărat să le ai în bucătăria ta de gospodină adevărată: bulion, pulpă de roșii, sos și cuburi de roșii. Savuroase, rafinate şi extrem de gustoase! Produsele "Delikat" transformă orice preparat în ceva special, aşa că trebuie să le ai tot timpul în bucătărie. Cu ajutorul produselor magice de la Delikat, Vlăduț a gătit azi rață cu sos de roșii cu busuioc, un preparat delicios, cu care îți vei încânta prietenii!

Peste

acum 531 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Paste

acum 538 zile

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Tagliatelle cu legume, o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.

Deserturi

acum 663 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu un preparat delicios şi anume, trufiţă pupăcioasă, o prăjitură cu nuci pecan şi ciocolată amăruie.

Aperitive

acum 670 zile

Cum astăzi este Ziua Mondială a Pâinii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi o pâine umplută, pe care a denumit-o pâinea plimbăreţului.

Deserturi

acum 677 zile

E vineri şi e zi de răsfăţ, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu un desert delicios, fix pe placul Amaliei, pe care a denumit-o - Prăjitura Amalia.

Peste

acum 678 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios şi anume somon cu canelloni gratinat.

Peste

acum 679 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, are întotdeauna un as în mânecă şi continuă să ne surprindă cu preparate delicioase. Astăzi vă propune să gătiţi "Croque flavette", un preparat delicios cu somon şi caşcaval, făcut special pentru Flavia.

Mancaruri cu carne

acum 680 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi antricot jucăuş, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.

Deserturi

acum 1153 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne invita sa preparam o delicioasa prajitura pe blat de pandispan cu fructe caramelizate si glazura de cafea pe care a denumit-o "Cafea cu fructe"

porno google fuck