7 rezultate dupa tagul "unt"

 

Mancaruri cu carne

acum 153 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Mancaruri cu carne

acum 190 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchiuleţ de porc, hribi, cartofi, ulei cu trufe, unt, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muşchiuleţ rafinat”.

Mancaruri fara carne

acum 195 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Aperitive

acum 265 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, curmale, smochine, miere, fistic, peşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Tarte îmbujorate.

Deserturi

acum 292 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine crema de brânză, mere, bezea, biscuiţi cu ovăz, unt şi alte ingrediente delicioase, denumit "Funny cake".

Aperitive

acum 2596 zile

Vladutz, a preparat in aceasta editie un sandwich special cu o branza delicioasa Arla, de origine daneza.

Mancaruri cu carne

acum 2758 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune sa gatim ciolan cu varza stil german, un preparat delicios potrivit pentru toate gusturile.

porno google fuck