7 rezultate dupa tagul "unt"

 

Mancaruri cu carne

acum 73 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Mancaruri cu carne

acum 110 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchiuleţ de porc, hribi, cartofi, ulei cu trufe, unt, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muşchiuleţ rafinat”.

Mancaruri fara carne

acum 115 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Aperitive

acum 185 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, curmale, smochine, miere, fistic, peşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Tarte îmbujorate.

Deserturi

acum 212 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine crema de brânză, mere, bezea, biscuiţi cu ovăz, unt şi alte ingrediente delicioase, denumit "Funny cake".

Aperitive

acum 2516 zile

Vladutz, a preparat in aceasta editie un sandwich special cu o branza delicioasa Arla, de origine daneza.

Mancaruri cu carne

acum 2678 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne propune sa gatim ciolan cu varza stil german, un preparat delicios potrivit pentru toate gusturile.