196 rezultate dupa tagul "vladut"

 

Deserturi

acum 161 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert special pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 Martie - "Sweet Lady"

Deserturi

acum 180 zile

Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit un preparat foarte simplu - "Mere cu căciuliță".

Mancaruri fara carne

acum 181 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de primăvară cu diferite tipuri de salată şi diferite tipuri de ciuperci, pe care a denumit-o „Ciupercuțe somnoroase”.

Peste

acum 182 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Deserturi

acum 183 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială de Valentine's Day - trei torturi - denumite sugestiv - "Romantic-Iubi-Gelozia"

Aperitive

acum 184 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă specială pentru îndrăgostiţi, denumită - "Amor, amor"

Mancaruri cu carne

acum 197 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu nume de desene animate -"Tom şi Jerry", care combină două preparate cu o "barieră" de salată între ele.

Mancaruri cu carne

acum 198 zile

"Surpriza bunicii" este reţeta lui Vlăduţ de astăzi - un muşchi file preparat la cuptor cu banane şi alune de pădure!

Aperitive

acum 202 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această emisiune "Cheesecake picant", un preparat cu biscuiţi şi cremă de brânză.

Mancaruri cu carne

acum 203 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi "Cocoșei aurii" - o reţetă cu pui coquelet cu mere, cartofi dulci și sos de iaurt.

Paste

acum 205 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Deserturi

acum 208 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un preparat dulce denumit - Raţuşte - probabil cea mai ieftină reţetă de desert!

Paste

acum 230 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Salate

acum 238 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - Fantezia

Mancaruri cu carne

acum 239 zile

Astăzi este ziua în care are loc ritualul de sacrificare al porcilor, sau Ignatul, aşa cum mai este cunoscut, în mai toate zonele ţării. Din acest motiv, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o reţetă cu muşchiuleţ de porc - "Purcel fermecat"

Aperitive

acum 240 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o reţetă deosebită de pizza, asezonată cu multeingrediente speciale și preparată într-un anume mod, pe care a denumit-o "Pizza Donna".

Deserturi

acum 250 zile

Se apropie Crăciunul, iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne recomandă tort special pentru masa festivă denumit sugestiv - Rudolph

Deserturi

acum 257 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un nou desert delicios - "Felie de decembrie" - cu nuci de cocos şi cremă de ciocolată.

Mancaruri cu carne

acum 259 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă în stil american cu aripioare de pui, cartofi dulci şi sirop de arţar, denumită "Americano"

Deserturi

acum 260 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi, de ziua Antenei un tort cu blat bezea şi zmeură denumit - Tort petrecăreţ.

porno google fuck