549 rezultate dupa tagul "vladutz"

 

Aperitive

acum 9 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gentleman" - o prăjitură delicioasă.

Aperitive

acum 10 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Aperitive

acum 11 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Aperitive

acum 12 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Aperitive

acum 13 zile

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Aperitive

acum 30 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert care conţine biscuiţi, unt, frişcă,fructe, cafea, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tartă iubăreaţă””.

Mancaruri cu carne

acum 31 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pere,file de porc, lămâie, smochine, smântână, vin roşu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Escalop fructat””.

Supe si Ciorbe

acum 32 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine gulii, praz, mazăre, unt, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa grădinarului”.

Aperitive

acum 33 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Aperitive

acum 34 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.

Aperitive

acum 46 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a preparat în această ediție niște saleuri delicioase presărate cu susan negru și alb și servite cu fondue de brânzeturi, pe care le-a denumit: „Crocănțele”.

Salate

acum 48 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o salată plină de vitamine, arome și culoare, care conţine: ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase și pe care a denumit-o "Salată Prichindel”.

Deserturi

acum 51 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert pe bază de dulceaţă de caise, cremă de vanilie, mere coapte, scorţişoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mille feuille cu mere coapte şi cremă de vanilie”.

Mancaruri fara carne

acum 52 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Paste

acum 73 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Mancaruri cu carne

acum 74 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm papilele cu niște delicioase "Coaste vesele”, asezonate cu cartofi roșii și un excelent mousse de sfeclă roşie.

Aperitive

acum 75 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o plăcintă țărănească, sărată cu multă brânză, pe care a denumit-o "Plăcintă vecinei mele".

Salate

acum 76 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție o salată delicioasă cu piept de pui în crustă crocantă, mixt de salate verzi și un dressing vitaminizant din fructe, pe care a denumit-o „Prietenia”.

Salate

acum 90 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune o reteța de detoxifiere pentru cei care au mâncat prea mult de Crăciun.

Mancaruri cu carne

acum 101 zile

Mirabela Dauer şi Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, au pregătit astăzi un preparat care conţine, carne tocată, orez, varză murată, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sarmale a la Mirabela ".