Ce mai gătim! Antricot jucăuş, un preparat delicios cu ghebe şi ciuperci champignon
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi antricot jucăuş, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.
Instructiuni
  • 1 kg antricot vitel (cu putina grasime)
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 500 gr ghebe
  • 4-5 cepe
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina patrunjel
  • capere
  • 100 gr masline verzi
  • 2 linguri pasta de ardei dulce
  • frunze salvie
  • sare
  • felii de branza brie
  • ulei de masline
Mod de preparare

 Carnea se taie sub forma de cuburi, dupa care se opareste, se schimba apa şi se fierbe, in apa putina, la foc mic,  pana se patrunde.

Ceapa se curata, se taie si se caleste in ulei de masline. Se adauga ciupercile feliate.

Ghebele se spala, se oparesc in apa fierbinte, apoi se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se adauga peste ciupercile champignon.

Radacinile de telina si patrunjel se curata, se taie cuburi si se adauga peste sosul de ciuperci. Se lasa sa fiarba, la foc mic, astfel ca legumele sa isi pastreze forma.

Carnea fiarta se amesteca cu sosul de ciuperci. Se asezoneaza cu sare, se adauga pasta de ardei, caperele si maslinele si se mai lasa cateva minute pe foc.

Frunzele de salvie se prajesc in putin ulei de masline, astfel ele devenind usor crocante.

Antricotul se serveste cu felii de branza brie si galuste din cartofi, aromatizate cu busuioc si unt.

 

Sa va fie de folos!

 

Mancaruri cu carne

acum 157 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Mancaruri cu carne

acum 158 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Mancaruri cu carne

acum 164 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un "Muşchiuleţ magic", cu mango şi fistic!

Mancaruri cu carne

acum 171 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine rasol de porc, sfeclă roșie, hrean, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Rasol ”Pădurea Neagră”.

Mancaruri cu carne

acum 173 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne tocată. ceapă, usturoi, pâine, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Chifteluțe marinate”.

porno google fuck