"Rață cu sos de roșii cu busuioc", un preparat delicios recomandat de bucătarul de la Neatza
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a preparat o rețetă deosebită de "Rață cu sos de roșii cu busuioc".
Instructiuni
  •  1 kg pulpe de rata
  • sare
  • piper
  • 2 dovlecei
  • 2 zucchinni
  • 2 ardei multicolori
  • 250 g ciuperci champignon
  • 250 g castraveciori murati
  • coriandru
  • 500 g Delikat sos de rosii cu busuioc
  • ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • 200 g orez
  • 150 g fidea
  • 25 g unt

Mod de preparare

 Ingredientul vedeta al preparatului de astazi este Delikat sos de rosii cu busuioc.

Intotdeauna trebuie sa ai in bucatarie ingrediente potrivite pentru a da savoare si gust mancarurilor.

Iar Delikat ne sare in ajutor prin gama de conserve si sosuri de rosii, lansata de curand si anume: bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sosuri de rosii, toate menite sa inspire consumatorul sa gateasca foarte bine si foarte gustos.

Cu Delikat sos de rosii cu busuioc, poti pregati retetele tale preferate si te poti bucura de gustul savuros al rosiilor perfect coapte, indiferent de anotimpul in care te afli.

Cu produsele Delikat, gust perfect de rosii coapte, puteti avea in bucatarie mereu gustul preferat.

Pulpele de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a patrunde si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trag pe teflon, mai intai cu partea cu piele in jos, pentru 4-5 minute, apoi si cu cealalta parte, dupa care se dau la cuptor pana cand se patrund usor, doar pentru cateva minute.

Legumele se taie in rondele si se trag la tigaie in ulei de masline, la fel si ciupercile, iar la final se presara sare peste ele.

Sosul de rosii cu busuioc se fierbe impreuna cu un catel de usturoi, putin coriandru si o ceasca de apa, dar si putin ulei de masline.

Se fierbe pana cand scade aproape la jumatate si se intensifica gustul rosiilor.

Orezul se fierbe in mod clasic, la fel si fideaua, ambele in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se impreuneaza asezonandu-le cu putin unt.

Pulpele de rata se servesc cu deliciosul sos de rosii, cu legumele trase la tigaie si garnitura de orez cu fidea.

Sa va fie de folos!

Mancaruri cu carne

acum 192 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Mancaruri cu carne

acum 193 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Mancaruri cu carne

acum 199 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un "Muşchiuleţ magic", cu mango şi fistic!

Mancaruri cu carne

acum 206 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine rasol de porc, sfeclă roșie, hrean, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Rasol ”Pădurea Neagră”.

Mancaruri cu carne

acum 208 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne tocată. ceapă, usturoi, pâine, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Chifteluțe marinate”.

Samsun cilingir Samsun cilingir kocaeli evden eve nakliyat Erkek Giyim bayilik erkek kemer modelleri Giyimi okul formalari