Rasol ”Pădurea Neagră”. Un deliciu cu rasol de porc și cremă de brânză
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine rasol de porc, sfeclă roșie, hrean, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Rasol ”Pădurea Neagră”.
Instructiuni
  • 2 kg rasol de porc
  • sare
  • Pentru sos:
  • 200 ml smântână dulce
  • 200 g sfeclă roșie(murată sau crudă)
  • hrean, după gust
  • 200 g cremă de brânză
  • puțină cepșoară
  • Pentru garnitură:
  • 150 g cașcaval
  • 150 g unt
  • 2  kg cartofi
  • sare grunjoasă
Mod de preparare

 Rasolul de porc se fierbe doar în apă cu sare, pentru că gustul îi va fi înnobilat de celelalte preparate cu care va fi servit.

Pentru sos, se trece sfecla roșie prin blender, împreună cu hreanul ras, care se va pune din belșug.

Se amestecă, apoi, cu crema de brânză și smântâna bătută( frișcă), obținând astfel un sos cremos, ca o spumă.

Se potrivește gustul cu sare, eventual condimente, după preferințe.

Cartofii se spală bine, și se coc la cuptor presărați cu sare grunjoasă.

Se scot apoi din cuptor, se lasă să se tempereze ușor, se taie în jumătăți și li se scobește o parte din interior, cam trei sferturi, cu o lingură.

Miezul cartofilor se pasează, se amestecă cu unt și cașcaval ras, iar cu această compoziție se umplu cartofii scobiți și se mai dau la cuptor până se gratinează.

Se servesc toate aceste preparate, decorate cu cepșoară proaspătă.

Să vă fie de folos!

Mancaruri cu carne

acum 153 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Mancaruri cu carne

acum 154 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Mancaruri cu carne

acum 160 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un "Muşchiuleţ magic", cu mango şi fistic!

Mancaruri cu carne

acum 169 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne tocată. ceapă, usturoi, pâine, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Chifteluțe marinate”.

Mancaruri cu carne

acum 174 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pere,file de porc, lămâie, smochine, smântână, vin roşu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Escalop fructat””.

porno google fuck