Reţeta zilei: Happy Şniţel
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".
Instructiuni
  • 1 kg file de porc
  • sare
  • piper
  • 3-4 ouă
  • făină
  • ulei
  • 250 g paste, melcișori
  • șofran
  • oregano
  • 100 g cașcaval
  • 100 g brânză de capră
  • 1 legătură usturoi verde
  • 500 g spanac
  • 500 ml lapte
  • 250 g unt
  • felii de pâine toast
Mod de preparare

 Carnea se curăță de grăsime și tendoane, apoi se feliază ca pentru șnițele, se bate și se condimentează cu sare, piper și oregano.

Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin ouăle amestecate cu sare și se prăjesc în ulei încins.

Pastele se fierb în modul clasi, în apă clocotită cu sare.

Din 100 g unt, 1 lingură făină, lapte și cașcaval, se face un sos alb, care se asezonează cu puțin usturoi verde tocat mărunt și șofran, iar în acesta se scot pastele după ce sunt fierte.

Se pune untul la topit, se adaugă usturoi tocat bine, apoi făina, se amestecă bine până aceasta absoarbe tot untul, apoi se diluează, treptat, cu laptele fierbinte, se condimentează cu șofran, iar la final, se adaugă cașcavalul ras.

Pastele se scurg și se adaugă în acest sos.

Spanacul se opărește în apă clocotită, cu puțină sare și puțin bicarbonat, apoi se scurge și se trage la tigaie în ulei de măsline cu puțin usturoi tocat mărunt.

Feliile de pâine se prăjesc, se freacă cu puțin usturoi, apoi se tartinează cu unt.

Peste feliile de pâine se așază un rănd de paste, apoi câte un șnițel, peste șnițel spanac cu brânză de capră, iar paste, iar un șnițel, realizând un turnuleț.

Roșiile cherry se vor trage ușor la tigaie în unt sau ulei de măsline cu puțin usturoi și vor trona pe turnulețele delicioase.

 Va fi un preparat savuros și sățios.

Mancaruri cu carne

acum 154 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Mancaruri cu carne

acum 160 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un "Muşchiuleţ magic", cu mango şi fistic!

Mancaruri cu carne

acum 167 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine rasol de porc, sfeclă roșie, hrean, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Rasol ”Pădurea Neagră”.

Mancaruri cu carne

acum 169 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne tocată. ceapă, usturoi, pâine, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Chifteluțe marinate”.

Mancaruri cu carne

acum 174 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pere,file de porc, lămâie, smochine, smântână, vin roşu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Escalop fructat””.

porno google fuck