Paprika gratin, un deliciu culinar ușor de preparat
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat simplu și rapid, care conţine ardei, brânzeturi, mazăre dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paprika gratin".
Instructiuni
  • 4 buc. ardei gras, roșu și portocaliu
  • 150 g brânză gorgonzola
  • 150 g brânză gruyere
  • 200 g brânză tartinabilă
  • 150 g cașcaval
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • 1-2 căței de usturoi
  • chimen
  • Pentru garnitură:
  • 250 g fasole verde
  • 250 g mazăre
  • 250 g baby spanac
  • semințele de la o rodie
  • sare
  • 50 g unt
  • ulei de măsline
  • oțet
Mod de preparare

 Ardeii, se taie în două și li se îndepărtează nervurile și semințele.

Se mai mai taie câteva fâșii subțiri din ei, care se toacă în cuburi și se trag ușor la tigaie cu un cățel de usturoi răzuit, în puțin ulei de măsline.

Brânzeturile se amestecă, se adaugă și cubulețele de ardei și se formează o pastă cu care se vor umple cupele de ardei.

Se rade cașcaval deasupra acestora și se dau la cuptor pentru maxim 5 minute, pentru a se gratina frumos.

Pentru garnitură, mazărea și fasolea verde se poșează în apă clocotită cu sare, pentru 2-3 minute, apoi se scot în apă rece cu gheața, se lasă să se tempereze, după care se trag la tigaie în unt și se condimentează după gust cu sare și piper.

Se adaugă și frunzele de baby spanac, la final, apoi se asezonează cu un dressing simplu din oțet și ulei de măsline.

Se servec ardeii paprika gratinați, calzi, alături de garnitura verde.

Să vă fie de folos!

Mancaruri fara carne

acum 116 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei capia și gras, vinete, busuioc, avocado, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ratatouille cu quinoa”.

Mancaruri fara carne

acum 127 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de primăvară cu diferite tipuri de salată şi diferite tipuri de ciuperci, pe care a denumit-o „Ciupercuțe somnoroase”.

Mancaruri fara carne

acum 141 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Mancaruri fara carne

acum 199 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine: ghebe murate, năut, pastă de susan, ardei copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Răsfăț oriental".

Mancaruri fara carne

acum 221 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare cu fasole, una de post şi una cu ciolan de porc, rețetă pe care a denumit-o „Babuşca”.

porno google fuck