Răsfăț oriental, rețetă de post cu ghebe murate
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine: ghebe murate, năut, pastă de susan, ardei copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Răsfăț oriental".
Instructiuni
  •  500 g năut
  • 1 căpățână de usturoi
  • 500 g ghebe murate
  • 2-3 linguri pastă de susan
  • 3 ardei capia copți
  • 1-2 ardei iuți
  • zeama de la o lămâie
  • semințe de susan
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

 Năutul se va ține la hidratat în apă rece, câteva ore, înainte de a-l prepara.

Apoi se fierbe în apă cu sare și o linguriță de bicarbonat, până se pătrunde bine de tot.

Se scurge de apă, se pasează și se freacă bine cu ulei de măsline încălzit, se adaugă, după gust, zeamă de lămâie, iar când pasta este bine temperată, se adaugă usturoiul transformat în mujdei, sare, piper, precum și pasta de susan.

Se trec ardeii copți prin blender și se amestecă cu jumătate din humus, adăugând și puțin ardei iute.

Se opresc câteva boabe de năut fierte, pentru decor, dar se mai presară și semințe de susan.

Humusul se servește cu ghebele murate și crochete de pâine.

Să vă fie de folos!

Mancaruri fara carne

acum 170 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei capia și gras, vinete, busuioc, avocado, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ratatouille cu quinoa”.

Mancaruri fara carne

acum 181 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de primăvară cu diferite tipuri de salată şi diferite tipuri de ciuperci, pe care a denumit-o „Ciupercuțe somnoroase”.

Mancaruri fara carne

acum 195 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Mancaruri fara carne

acum 231 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat simplu și rapid, care conţine ardei, brânzeturi, mazăre dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paprika gratin".

Mancaruri fara carne

acum 275 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare cu fasole, una de post şi una cu ciolan de porc, rețetă pe care a denumit-o „Babuşca”.

porno google fuck