Risotto a la chef
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.
Instructiuni
  • 500 g orez Risotto
  • 2 cepe
  • 150 ml vin alb
  • 1 sfeclă galbenă
  • 250 g ciuperci champignon
  • 250 g ghebe murate
  • 100 g parmezan
  • 70 g frișcă lichidă
  • 100 g unt
  • ulei de măsline
  • 250 g rucola
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Se curăță ceapa și sfecla galbenă, se toacă în cubulețe și se călesc în unt amestecat cu ulei de măsline.

Se adaugă, apoi, ciupercile champignon tocate mărunt, pe urmă, după ce acestea sunt preparate, se adaugă orezul și se amestecă continuu.

După 30-40 de secunde de preparare, totul se stinge cu vin alb.

Se lasă pănă se evaporă alcoolul, apoi se adaugă frișca lichidă și parmezanul ras.

Se potrivește gustul cu sare și piper, iar spre final de fierbere se adaugă o mână de rucola și ghebele murate, scurse și spălate.

Este o mâncare ușoară, gustoasă și plină de culoare, merită să o încercați!

Mancaruri fara carne

acum 170 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei capia și gras, vinete, busuioc, avocado, quinoa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ratatouille cu quinoa”.

Mancaruri fara carne

acum 181 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de primăvară cu diferite tipuri de salată şi diferite tipuri de ciuperci, pe care a denumit-o „Ciupercuțe somnoroase”.

Mancaruri fara carne

acum 231 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat simplu și rapid, care conţine ardei, brânzeturi, mazăre dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paprika gratin".

Mancaruri fara carne

acum 253 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine: ghebe murate, năut, pastă de susan, ardei copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Răsfăț oriental".

Mancaruri fara carne

acum 275 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare cu fasole, una de post şi una cu ciolan de porc, rețetă pe care a denumit-o „Babuşca”.

porno google fuck