Best Ragu - antricot de vită într-un sos delicios
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.
Instructiuni
  • 1 kg antricot de vită împănat
  • 150 g afumătură de porc(chorizo + panceta)
  • țelina apio
  • morcov
  • ceapa
  • 300 ml vin roșu
  • ulei de măsline
  • 1 lingură pastă de tomate, sau 500 g roșii tăiate cubulețe
  • sare
  • piper
  • 500 g paste

Mod de preparare

 Mai întâi se curăță legumele, se toacă mărunt, apoi se călesc în ulei de măsline.

Se adaugă, apoi, antricotul tocat la satâr în cuburi mici și se completează cu vinul roșu.

Când acesta este aproape preparat se adaugă cârnatul și panceta, de asemeni tocate mărunt, iar peste puțin timp, roșiile sau pasta de roșii.

Se potrivește gustul sosului ragu cu sare și piper și se servește cu pastele preferate.

Să vă fie de folos!

Paste

acum 176 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 216 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Paste

acum 230 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 254 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

Paste

acum 261 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă simplă de "Paste cu ragu".

porno google fuck