Începe-ţi săptămâna cu o porţie de paste răsfăţate cu bunătăţi: simplu şi rapid de preparat
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să găteşti astăzi paste penne răsfăţate cu bunătăţi, un preparat delicios.
Instructiuni

  • 1 kg paste penne
  • 6 kilograme de roşii
  •  6  căţei de usturoi
  • 2 tufe de busuioc
  • ardei iute
  • parmezan
  • pentru fondue
  • 300 ml smantana dulce
  • mix de branzeturi
  •  ulei de măsline
  •  sare
Mod de preparare

Rosiile se decojesc, apoi se pun la fiert in apa, alaturi de 6 catei usturoi, putin ardei iute, ulei de masline si putina sare. Sosul se lasa la fiert circa 2 ore, el trebuie sa scada la un sfert din cantitatea initiala. Dupa ce sosul e gata, se adauga doua tufe de busuioc.

Separat, se prepara un fondu, din smantana si  mix de branzeturi. Pentru fondue se pune smântână dulce la fiert, după care se adaugă tipuri de brânzeturi cremoase amestecând până când se dizolvă.

Se pot folosi diferite tipuri de branza, in functie de gustul fiecaruia: branza cu mucegai, branza tartinabila, cascaval, etc., in general branzeturi moi care se topesc usor in smantana dulce care se va pune la fiert.

Pastele se fierb in apa, cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

 

Se servesc cu mult sos de rosii, parmezan ras si fondu de branzeturi.

Sunt chiar paste rasfatate!

 

Sa va fie  de folos!

 

                                                              

 

Paste

acum 123 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 152 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Paste

acum 163 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Paste

acum 177 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 201 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

porno google fuck