Rețeta lui Vlădutz - Tagliatelle cu legume
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Tagliatelle cu legume, o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Instructiuni

  • 400 gr paste tagliatelle
  • 1 conserva rosii cuburi delikat
  • 1 buchet broccoli
  • 1 vanata
  • usturoi
  • 1   ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 200  rosii cherry
  • 2 ardei kapia rosii
  • 200 gr parmezan
  • 200 gr cascaval
  • 1 leg ceapa verde
  • 100 gr spanac
  • busuioc
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper
Mod de preparare

 Delikat a lansat o gama de produse, respectiv conserve si sosuri de rosii, bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sos de rosii. Sunt produse versatile, ideale pentru pregatirea unei game foarte variate de preparate. Au gustul perfect de rosii coapte, rosii 100% din culturi si de la producatori cu traditie, astfel aveti garantia gustului autentic de rosii. Sunt ideale pentru orice tip de mancare care contine rosii si ingrediente cu rosii. Mai mult, gustul 100% de rosii coapte confera oricarui preparat un gust care aminteste de aroma din copilarie, acel gust special de rosii. Pot fi folosite tot timpul anului, nu veti avea nevoie de alte ingrediente speciale care sa confere mancarii gustul 100% de rosii coapte. Astfel, in reteta de astazi, tagliatelle cu legume, ingredientul vedeta a fost Delikat, cuburi de rosii.

Buchetul de broccoli se opareste in putina apa fiarta, in care s-a adaugat un praf de sare si putin bicarbonat. Se lasa 2-3 minute cat sa ramana al dente, apoi se clateste sub jet de apa rece. Astfel va avea o culoare verde intens si va avea o textura crocanta, perfecta.

Morcovul se curata si se taie rondele foarte subtiri, apoi se trage un pic la tigaie, in ulei de masline. Vanata se curata de cotor, apoi se taie feliute, se trage un pic la tigaie, in ulei de masline. Spanacul se caleste si el impreuna cu putin usturoi, in ulei de masline.

Ardeiul gras se curata si se taie bastonase subtiri. Rosiile cherry se spala. Se trag putin la tigaie, in putin unt.

Dupa ce s-au sotat legumele, se pun laolalta intr-un vas incapator. Se adauga rosiile cuburi, putin usturoi zdrobit, busuioc, ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa fiarba bine sosul.

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se trag apoi in putin unt, se servesc impreuna cu sosul de legume, si se garniseste totul cu broccoli, spanac si mult parmezan ras!

Un preparat savuros, plin de culoare si gust!

Sa va fie de folos!

Paste

acum 215 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 244 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Paste

acum 255 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Paste

acum 269 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 293 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

Samsun cilingir Samsun cilingir kocaeli evden eve nakliyat Erkek Giyim bayilik erkek kemer modelleri Giyimi okul formalari