Reţeta lui Vlădutz: Spaghete jucăuşe
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi spaghete jucăuşe, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.
Instructiuni

  • 500 g spaghete
  • 3 kg rosii
  • 3 vinete
  • 2 cepe rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g alune caju
  • 200 g parmezan
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze de busuioc verde
  • sare dupa gust
  • apa pentru fiert spaghetele
Mod de preparare

 Preparam mai intai deliciosul sos pesto.

Oparim rosiile pentru cateva minute in apa fiarta, apoi le curatam de coaja, le tocam in cuburi si le fierbem cu putina sare si o lingura ulei de masline, pana cand scad bine de tot, aproximativ o ora si jumatate.

Intre timp, coacem vinetele si le tocam ca pentru salata.

Curatam ceapa si o tocam solzisori, apoi o calim usor in ulei de masline.

Dupa fierberea rosiilor adaugam vinetele tocate, apoi ceapa calita, usturoiul curatat si taiat rondele, precum si cateva frunze de busuioc, pentru a obtine o aroma deosebita de vara.

Adaugam apoi si alunele pisate, dar mai grosier si o lingurita din pasta de ardei iute.

Amestecam sosul astfel format, pret de cateva minute, apoi il dam jos de pe foc si adaugam parmezanul ras, rotim de cateva ori tigaia si sosul este gata.

Fierbem pastele in apa cu putina sare, conform instructiunilor si le adaugam in sos imediat ce s-au fiert, scurse bine de apa.

Recomandat ar fi ca spaghetele sa se adauge in sos inainte de servire, preparandu-se fiecare portie in parte.

Adica, punem sosul in tigaie, atat cat pentru o portie si adaugam spaghetele tot pentru o portie.

Servim spaghetele jucause, calde, cu mult parmezan si frunze de busuioc si cu mare pofta.

Paste

acum 122 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 151 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Paste

acum 162 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Paste

acum 176 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 200 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

porno google fuck