Uşor de preparat şi de vacanţă! Paste scăldate în sos de vacanţă, o mâncare sănătoasă şi hrănitoare
O zi bună va fi întotdeauna "condimentată" cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu paste scăldate în sos de vacanţă.
Instructiuni
  • 500 g paste
  • 3 kg rosii
  • 2-3 vinete
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei iuti
  • 250 g branza telemea
  • rozmarin
  • busuioc
  • marar
  • 150 ml ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Se prepara mai intai sosul de rosii.

Se oparesc rosiile in apa cu putina sare, se decojesc, apoi se taie in cubulete si se pun la fiert cu putin ulei de masline, frunze de busuioc si rozmarin, precum si cu cativa catei de usturoi dati pe razatoare.

In functie de gustul fiecaruia, se mai pot adauga si unul sau doi ardei iuti.

Vinetele se coc la cuptor ca pentru salata, se decojesc si se lasa la scurs, apoi se toaca si se adauga în sos, când acesta este scazut la jumatate.

Dovlecelul se taie in cubulete şi se adauga în sos. 

Se mai tine sosul pe foc 30 de minute, pana se prepara si dovlecelul, apoi se potriveste de sare si piper.

Se fierb pastele, conform instructiunilor, se scurg si se adauga in sos.

Se rade branza telemea, se amesteca cu mult marar si frunze de busuioc si se presara peste paste.

Vladutz ne sfatuieste sa mai adaugam cativa stropi de ulei atunci cand servim aceste minunate paste scaldate in aroma de vacanta.

Paste

acum 180 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 209 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Paste

acum 220 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Paste

acum 234 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 258 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

porno google fuck