Vlăduţ găteşte: Rigatoni a la creme
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat sărat care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".
Instructiuni
  • 500 g paste rigatoni
  • 600 g brânzeturi de mai multe feluri
  • chimen
  • 1 l lapte
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • sare
Mod de preparare

 Pastele se fierb în modul clasic, în apă clocotită cu sare, apoi se scurg.

Untul se topește și se desface făina în el, amestecând intens, apoi se dizolvă cu laptele fierbinte, turnat în fir subțire.

Chimenul se trage ușor la tigaie, fară adaos de grăsime, apoi se adaugă în sosul de pe foc.

Se stinge focul, apoi se adaugă brânzeturile tăiate în cuburi și se amestecă intens, până la topirea acestora și la omogenizarea sosului.

Se amestecă sosul cu pastele scurse și se pune totul într-o tavă de copt .

Se dă tava la cuptor până când preparatul se gratinează frumos, adică se rumenește la suprafață.

Se lasă apoi să se tempereze și se poate servi cu mare poftă.

Paste

acum 176 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”.

Paste

acum 205 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi "Best Ragu"-un sos delicios din antricot de vită, chorizo și panceta.

Paste

acum 230 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această ediție o reţetă plină de culoare și savoare, din două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Paste

acum 254 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Spaghettoni avocado.

Paste

acum 261 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă simplă de "Paste cu ragu".

porno google fuck