File de cod in sos de roșii și cimbru
Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.
Instructiuni
  • 1 kg file de cod
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • lamaita
  • faina
  • susan
  • zeama de lamaie
  • 100 g parmezan
  • 400 g delikat pulpa de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 lingura pasta de chili
  • 100 g unt
  • 500 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 3-4 morcovi
  • patrunjel
  • ulei de masline

Mod de preparare

Produsul vedeta al preparatului de astazi este Delikat pulpa de rosii. 

Delikat a lansat o gama de conserve si sosuri de rosii, impartite in 4 subcategorii, si anume bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sosuri de rosii, toate menite sa inspire consumatorul sa gateasca foarte bine si foarte gustos.

Cu Delikat pulpa de rosii sau sos de rosii cu busuioc, poti pregati retetele tale preferate si te poti bucura de gustul savuros al rosiilor perfect coapte, indiferent de anotimpul in care va aflati.

Cu produsele Delikat, gust perfect de rosii coapte, puteti avea in bucatarie mereu gustul preferat.

 Fileul de cod se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si susan si se trage la tigaie in unt amestecat cu ulei de masline, apoi se scoate pe platou si se presara parmezan ras peste el.

Cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita cu sare, apoi se curata si se trag usor la tigaie in unt amestecat cu ulei de masline si frunze de busuioc proaspete.

Pulpa de rosii de la Delikat se pune la fiert cu putin ulei de masline si frunze proaspete de busuioc, apoi se mai dilueaza cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade la jumatate, condimentandu-se cu pasta de chili, cimbru, sare si piper dupa gust.

Intr-un alt vas se pune apa la fiert cu sare iar cand incepe sa clocoteasca se adauga rosiile si morcovii si se lasa 3- 4 minute sa se poseze, apoi se scot alaturi de cartofii fierti.

Fileul de cod se serveste aromatizat cu frunze de lamaita, alaturi de cartofi si legumele posate, cu deliciosul  sos de rosii, in care ingredientul vedeta este Delikat pulpa de rosii.

Peste

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Peste

acum 128 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 219 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".

Peste

acum 527 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate

Peste

acum 571 zile

Bucătarul Vlădutz realizează în bucătăria de la ”Neatza” un preparat delicios. Ingredientul principal este carnea de somon, iar pentru garnitură se folosește de cartofi și spanac.

porno google fuck