Gustare de sărbătoare! Somon cu spanac și cartofi
Bucătarul Vlădutz realizează în bucătăria de la ”Neatza” un preparat delicios. Ingredientul principal este carnea de somon, iar pentru garnitură se folosește de cartofi și spanac.
Instructiuni

  

  • 800 gr somon proaspat
  • 600 gr cartofi
  • 200 gr spanac
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 radacina fenicul
  • 150 gr somon afumat
  • 50 gr icre de somon
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • marar verde
  • ulei de masline
  •  
Mod de preparare

 Somonul se condimenteaza cu sare, suc de lamaie si se pune la facut, in cuptor, timp de 15 minute, nu mai mult, astfel incat sa nu iasa uscat.

Cartofii se fierb in coaja, apoi se scurg. Se curata, se taie felii grosute de 1 cm.

Ceapa si usturoiul se curata, se taie julien, apoi se trag la tigaie, alaturi de cartofi, in putin ulei de masline.

Se adauga spanacul spalat, cateva fasii de fenicul si somonul afumat. Se asezoneaza cu sare si piper, putin marar verde pentru o aroma proaspata.

Somonul din cuptor se garniseste cu  icre proaspete si se serveste alaturi de garnitura de legume.

O nebunie de preparat!

Sa va fie de folos!

Peste

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Peste

acum 128 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 219 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".

Peste

acum 476 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Peste

acum 527 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate

porno google fuck