"Trio Tartar" cu trei feluri de peşte
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"
Instructiuni
  •  250 g ton roșu
  • 250 g somon
  • 250 g butter fish
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 1 lime
  • 2 pere
  • 25 g muguri de pin
  • 25 g susan alb și negru
  • 25 g semințe de pin
  • chivas
  • sare
  • pâine prăjită
Mod de preparare

Fileurile de pește se toacă în cuburi, se adaugă în salatieră și se stropesc cu zeama de lime.

Fructele se curăță și se taie tot în cuburi cât de mici.

Semințele de pin se rumenesc ușor într-o tigaie de teflon.

Chivasul se taie in rondele micuțe.

Se amestecă toate ingredientele, se asezonează cu sare și zeamă de lime și se servesc cu pâine prăjită.

Trio Tartar poate fi un aperitiv gustos și sățios!

Să vă fie de folos!

Peste

acum 182 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 273 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".

Peste

acum 531 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Peste

acum 581 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate

Peste

acum 625 zile

Bucătarul Vlădutz realizează în bucătăria de la ”Neatza” un preparat delicios. Ingredientul principal este carnea de somon, iar pentru garnitură se folosește de cartofi și spanac.

porno google fuck