Trufanda de râu, o delicatesă cu păstrăv afumat
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".
Instructiuni
  • 500 g file de păstrăv afumat
  • 500 g mascarpone
  • 50 g hrean ras
  • 1 sfeclă roșie
  • 100 g semințe de fistic și caju
  • 100 g smochine confiate
  • 500 g castane coapte
  • 2 mere ionatane
  • semințele de la o rodie
  • pâine toast neagră
  • sare
  • piper
Mod de preparare

 Păstrăvul se sfărâmă cu ajutorul unei furculițe.

Mascarponele se amestecă cu hreanul ras, sfecla roșie de asemeni rasă, păstrăvul sfărâmat și se asezonează gustul cu sare și piper.

Semințele de fistic și gaju se mărunțesc bine și se adaugă peste compoziția de mascarpone.

Smochinele se taie în cubulețe mici, merele se coc, apoi se sfărâmă cu o furculiță și toate se adaugă în compoziția de mascarpone.

Acest amestec delicios și frumos colorat se servește pe felii de pâine neagră, alături de castanele coapte și opțional, de ce nu, un caramel sărat asezonat cu fistic.

Să vă fie de folos!

Peste

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Peste

acum 128 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 476 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Peste

acum 527 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate

Peste

acum 571 zile

Bucătarul Vlădutz realizează în bucătăria de la ”Neatza” un preparat delicios. Ingredientul principal este carnea de somon, iar pentru garnitură se folosește de cartofi și spanac.

porno google fuck