Uşor şi delicios! Scoici fermecate, un preparat demenţial, pe care trebuie să-l încerci
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate
Instructiuni

  

  • 1 kg scoici 
  •  300 ml vin alb 
  •  500 gr roșii cherry 
  •  1 leg pătrunjel 
  •  2 cepe 
  •  usturoi 
  •  150 gr brânză gorgonzola 
  •  pâine neagră 
  •  unt 
  •  ulei de măsline 
  •  sare 
Mod de preparare

 Scoicile se curăță, se lasă în apă cu sare, aproximativ 1-2 ore. Scoicile care se desfac se îndepărtează, nu se consumă. La fel, și cele care rămân închise după fierbere, se îndepărtează. 

  
 Se curăță și se taie ceapa și usturoiul. Într-o tigaie mai mare, se călește ceapa în puțin unt și ulei de măsline, se adaugă apoi usturoiul, roșiile cherry. Se stinge totul cu vin. 
  
 Se adaugă scoicile peste sos, se lasă până se desfac. Nu trebuie ținute prea mult pe foc. 
  
 Spre final, se adaugă brânza gorgonzola, apoi pătrunjelul tocat mărunt. 
  
 Se servesc cu pâine prăjită tartinata cu unt și sare. 
  
 Să vă fie de folos! 
  
 Notă: 
  
 Scoicile care sunt deschise dinainte de a le fierbe, se aruncă, nu se consumă. 
  
 De asemenea, scoicile care rămân închise și după fierbere, se aruncă, nici acestea nu se consumă. 
Peste

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Peste

acum 128 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 219 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".

Peste

acum 476 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Peste

acum 571 zile

Bucătarul Vlădutz realizează în bucătăria de la ”Neatza” un preparat delicios. Ingredientul principal este carnea de somon, iar pentru garnitură se folosește de cartofi și spanac.

porno google fuck