Îţi lingi degetele de plăcere! Croque Flavette, un preparat delicios cu somon şi caşcaval cedar
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, are întotdeauna un as în mânecă şi continuă să ne surprindă cu preparate delicioase. Astăzi vă propune să gătiţi "Croque flavette", un preparat delicios cu somon şi caşcaval, făcut special pentru Flavia.
Instructiuni
  • 400 g somon afumat
  •  2 paini toast fara coaja, diferite
  • 200 g unt
  • 200 g branza nobila cu mucegai
  • 400 g cascaval afumat
  • 200 g cascaval cedar
  • 2 buc ardei gras
  • salata verde
  • sos bechamel:
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • nucsoara
  • sare 
  • piper
  • 1 cub branza cu mucegai
Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc mai intai la toaster.

Somonul se condimenteaza cu sare si lamaie si se frige intr-o tigaie teflonata, fara grasime, iar cand se intoarce pe cealalta parte, se aplica peste el felii de cascaval afumat.

Untul se amesteca cu branza nobila rezultand o crema cu care se tartineaza feliile de paine.

Ardeiul gras se taie in rondele.

Se prepara sosul bechamel dupa metoda clasica, adica se topeste untul, se adauga faina si se omogenizeaza, apoi se dilueaza cu laptele fierbinte, se condimenteaza cu sare, nucsoara si piper si la final se adauga branza nobila pentru a-i da o savoare deosebita.

Se asambleaza sandwich-urile in felul urmator: peste o felie de paine se aseaza o felie de cascaval afumat, apoi o felie de somon, rondele de ardei gras, a doua felie de paine care se glazureaza cu putin sos bechamel, apoi se rade cascaval cedar deasupra.

Sandwich-urile se dau la cuptor pentru 5 minute, apoi se servesc cu salata verde.

Este delicios si usor de preparat, acest croque flavette.

Sa va fie de folos!

Peste

acum 162 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Peste

acum 182 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă ideală pentru orice masă - "Pate de somon"

Peste

acum 273 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".

Peste

acum 531 zile

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a ales sa prepare astazi o reteta de „File de cod in sos de roșii și cimbru”, unde a folosit un ingredient vedeta si anume: Delikat pulpa de rosii, care a innobilat pe deplin preparatul.

Peste

acum 581 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate

porno google fuck