Prietenia, o salată delicioasă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție o salată delicioasă cu piept de pui în crustă crocantă, mixt de salate verzi și un dressing vitaminizant din fructe, pe care a denumit-o „Prietenia”.
Instructiuni
  •  500 g piept de pui
  • 400 g iaurt
  • ghimbir ras
  • 1 ardei iute
  • oregano
  • 2-3 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2-3 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 100 g fulgi de porumb
  • 100 g nacios
  • ulei de măsline
  • 300 g mixt de salate verzi
  • 3-4 pere
  • 300 g brânzeturi tari
  • 75 g alune de pădure
  • Pentru dressing:
  • 1 avocado
  • 1 papaya
  • 1 mango
  • sare
  • suc de lămâie
  • 1 linguriță miere

Mod de preparare

 Din iaurt, usturoiul pisat, puțin ghimbir ras, rondele de ardei iute, sare și piper, se face un sos în care se ține pieptul de pui porționat, pentru cel puțin 30 de minute, la frigider.

După acest interval, pieptul de pui se scurge bine, se trece prin făină, apoi prin ouăle amestecate cu un praf de sare și la final prin fulgii de porumb și nacios, sfărâmate cu ajutorul unui blender.

Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos pe toate părțile.

Pentru dressing, se trece pulpa fructelor prin blender, obținând un sos gros, care se diluează cu puțină apă rece, apoi se asezonează cu sare și zeamă de lămâie, dar și puțină miere.

Perele se taie în felii, a fel și brânzeturile, se amestecă cu salata verde, cu pieptul de pui tăiat în fâșii și se obține delicioasa salată ” Prietenia”, care se servește cu dressingul de fructe și cu pâine prăjită.

Este o salată plină de savoare, perfectă pentru această perioadă.

Să vă fie de folos!

Salate

acum 138 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o salată plină de vitamine, arome și culoare, care conţine: ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase și pe care a denumit-o "Salată Prichindel”.

Salate

acum 158 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie în această ediție cu un preparat pe bază de năut, salată verde, ghebe murate, masline, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de năut”.

Salate

acum 179 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun, dar care merge servit în orice perioadă a anului.

Salate

acum 180 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune o reteța de detoxifiere pentru cei care au mâncat prea mult de Crăciun.

Salate

acum 185 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - Fantezia

porno google fuck