Salată Prichindel - o reţetă uşor de făcut
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o salată plină de vitamine, arome și culoare, care conţine: ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase și pe care a denumit-o "Salată Prichindel”.
Instructiuni
  • 500 g paste curcubeu
  • 2 castraveți
  • 500 g roșii cherry
  • 4 buc. ardei gras, roșu și verde
  • 250 g salată verde
  • 1-2 struguri
  • 3-4 pere
  • 100 g cașcaval clasic
  • 200 g mini mozzarella
  • amestec de semințe
  • Pentru dressing:
  • 400 g compot de mandarine
  • 1-2 linguri oțet balsamic
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • sare
Mod de preparare

 Este o salată fresh, care se va prepara exact atunci când va fi servită, ci nu cu mult înainte, pentru a nu oxida ingredientele.

Castraveții, ardeii, cașcavalul, o parte din pere și o parte din roșii se vor tăia în cubulețe aproximativ de mărimea pastelor, pentru un aspect plăcut și atractiv.

Pastele se vor fierbe în modul clasic, în apă clocotită cu sare, apoi se vor scurge, se vor trece prin jet de apă rece și se vor adăuga peste ingredientele tăiate în cuburi.

Se vor adăuga și boabe de struguri și amestecul de semințe.

Pentru dressing, mandarinele se vor trece prin blender împreună cu o parte din sirop, apoi se va potrivi gustul dressingului cu ulei de măsline, sare și oțet balsamic.

Cu acest dressing se vor stropi îngredientele de salată.

Salata verde se va adăuga la final, pentru un plus de prospețime, iar pentru decor se vor folosi felii subțiri de pere și de roșii.

Este o salată plină de vitamine, arome și culoare, exact cum ar trebui să fie să-i atragă pe prichindeii din familie, de unde și denumirea de "Salată Prichindel”.

Să vă fie de folos!

Salate

acum 158 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie în această ediție cu un preparat pe bază de năut, salată verde, ghebe murate, masline, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de năut”.

Salate

acum 166 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție o salată delicioasă cu piept de pui în crustă crocantă, mixt de salate verzi și un dressing vitaminizant din fructe, pe care a denumit-o „Prietenia”.

Salate

acum 179 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun, dar care merge servit în orice perioadă a anului.

Salate

acum 180 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune o reteța de detoxifiere pentru cei care au mâncat prea mult de Crăciun.

Salate

acum 185 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - Fantezia

porno google fuck