Tabouleh de quinoa - o reţetă potrivită pentru a doua zi de Crăciun
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune o reteța de detoxifiere pentru cei care au mâncat prea mult de Crăciun.
Instructiuni
  •  o parte quinoa
  • 5 părți de apă
  • 2-3 castraveți
  • 250 g roșii cherry
  • 1-2 legături pătrunjel verde
  • 1-2 cepe roșii
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
  • sare
  • frunze de mentă
  • piper

Mod de preparare

 Quinoa se fierbe în apă clocotită cu puțină sare, pentru 5 minute, apoi se scurge și se lasă la răcit.

Legumele se toacă în cuburi și se amestecă cu pătrunjelul tocat mărunt și quinoa răcită.

Se prepară un dressing din ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper și frunze de mentă și se stropește salata cu el.

Este o salată consistentă și în același timp detoxifiantă, bună de servit după ce am mâncat mult de sărbători.

Să vă fie de folos!

Salate

acum 191 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o salată plină de vitamine, arome și culoare, care conţine: ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase și pe care a denumit-o "Salată Prichindel”.

Salate

acum 211 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie în această ediție cu un preparat pe bază de năut, salată verde, ghebe murate, masline, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de năut”.

Salate

acum 219 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție o salată delicioasă cu piept de pui în crustă crocantă, mixt de salate verzi și un dressing vitaminizant din fructe, pe care a denumit-o „Prietenia”.

Salate

acum 232 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun, dar care merge servit în orice perioadă a anului.

Salate

acum 238 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - Fantezia

porno google fuck