Supe si Ciorbe

acum 149 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine gulii, praz, mazăre, unt, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa grădinarului”.

Supe si Ciorbe

acum 211 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această emisiune, o ciorbă specială "Kraut Suppe" cu varză murată şi ciolan afumat!

Supe si Ciorbe

acum 276 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine dovleac, cartofi, smântână, ceapă, parmezan dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "supă cremă delicioasă".

Supe si Ciorbe

acum 281 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune sa ne rasfățăm papilele cu o supă plină de vitamine și culoare, în care a combinat foarte multe legume, predominante fiind păstăile verzi și pe care a denumit-o: „Supa Supelor”:

Supe si Ciorbe

acum 302 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".

Supe si Ciorbe

acum 374 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Supe si Ciorbe

acum 408 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiti supă de roșii, un preparat delicios, ce-ți va răsfăta simțurile.

Supe si Ciorbe

acum 492 zile

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi Supă-crema inimoasă cu crutoane.

Supe si Ciorbe

acum 547 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.

Supe si Ciorbe

acum 576 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți astăzi cremă trufanda, un preparat delicios, perfect pentru această perioadă.

porno google fuck