Supe si Ciorbe

acum 214 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine gulii, praz, mazăre, unt, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa grădinarului”.

Supe si Ciorbe

acum 276 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această emisiune, o ciorbă specială "Kraut Suppe" cu varză murată şi ciolan afumat!

Supe si Ciorbe

acum 341 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine dovleac, cartofi, smântână, ceapă, parmezan dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "supă cremă delicioasă".

Supe si Ciorbe

acum 346 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune sa ne rasfățăm papilele cu o supă plină de vitamine și culoare, în care a combinat foarte multe legume, predominante fiind păstăile verzi și pe care a denumit-o: „Supa Supelor”:

Supe si Ciorbe

acum 367 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".

Supe si Ciorbe

acum 439 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Supe si Ciorbe

acum 473 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiti supă de roșii, un preparat delicios, ce-ți va răsfăta simțurile.

Supe si Ciorbe

acum 557 zile

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi Supă-crema inimoasă cu crutoane.

Supe si Ciorbe

acum 612 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.

Supe si Ciorbe

acum 641 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți astăzi cremă trufanda, un preparat delicios, perfect pentru această perioadă.

Samsun cilingir Samsun cilingir kocaeli evden eve nakliyat Erkek Giyim bayilik erkek kemer modelleri Giyimi okul formalari