Supe si Ciorbe

acum 63 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine gulii, praz, mazăre, unt, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa grădinarului”.

Supe si Ciorbe

acum 125 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit în această emisiune, o ciorbă specială "Kraut Suppe" cu varză murată şi ciolan afumat!

Supe si Ciorbe

acum 190 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine dovleac, cartofi, smântână, ceapă, parmezan dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "supă cremă delicioasă".

Supe si Ciorbe

acum 195 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune sa ne rasfățăm papilele cu o supă plină de vitamine și culoare, în care a combinat foarte multe legume, predominante fiind păstăile verzi și pe care a denumit-o: „Supa Supelor”:

Supe si Ciorbe

acum 216 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine ceapă roşie, praz, champinion, găluşte, morcov, brânză, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cremoasă şi pufoasă".

Supe si Ciorbe

acum 288 zile

Vlăduţ a pregătit astăzi o supă rece ideală pentru zilele toride de vară, cu o porție de prospețime din roșii bine și frumos coapte şi cunoscută sub numele de "Gazpacho"

Supe si Ciorbe

acum 322 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiti supă de roșii, un preparat delicios, ce-ți va răsfăta simțurile.

Supe si Ciorbe

acum 406 zile

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi Supă-crema inimoasă cu crutoane.

Supe si Ciorbe

acum 461 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.

Supe si Ciorbe

acum 490 zile

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți astăzi cremă trufanda, un preparat delicios, perfect pentru această perioadă.

hacklink instagram begeni yangin kapisi yangin kapisi fiyatlari sehirler arasi evden eve nakliyat tercume burosu tercume burosu ankara ankara temizlik mardin evden eve nakliyat mardin evden eve gaziantep evden eve nakliyat kecioren evden eve nakliyat ankara nakliyat ankara evden eve nakliyat